massa
massa
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ
ДАНИХ


1. Загальні положення
Політика конфіденційності та обробки персональних даних – правила, якими
регламентується збір, обробка, використання і захист персональних даних, що можуть бути запитані/отримані при використанні веб-сайту massa.ua. (надалі – веб-сайт).
Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Адміністрація веб-сайту з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації будь-яких осіб, які є його користувачами. Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Ваших персональних даних.
Відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", заповнюючи дані реєстраційної форми (замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних, які надаються Вами в процесі користування веб-сайтом, з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин.
Перед використанням веб-сайту уважно ознайомтесь з Вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», даною Політикою конфіденційності, а також висловіть свою повну згоду з її умовами.
Висловлюючи вказану згоду, Ви підтверджуєте, що в момент збору персональних даних Ви повідомленні про осіб, яким передаються персональні дані, зміст і цілі збору персональних даних. Ви підтверджуєте (гарантуєте), що персональні дані, які передані нам на обробку, передані за згодою власників персональних даних і в рамках Законодавства. У разі незгоди з умовами цієї Політики, Ви зобов'язані припинити використовувати веб-сайт.

2. Обсяг персональних даних
Політика застосовується щодо всіх Ваших персональних даних, які можуть бути отримані нами в процесі використання веб-сайту. При здійсненні замовлення на придбання товару та заповненні реєстраційної форми (замовлення/заявки, тощо), Ви надаєте для обробки свої персональні дані – зокрема, ім'я, дата народження, адреса, номери телефону, e-mail, тощо.
Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та з власного бажання. Для того щоб зробити замовлення товару чи іншим чином взаємодіяти з нами, ми просимо Вас повідомляти тільки ті персональні дані, які необхідні для забезпечення реалізації цивільно-правових відносин щодо придбання товару та користування веб-сайтом, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію.

3. Мета збору, обробки та використання персональних даних
Збір, обробка та використання персональних даних здійснюється виключно за Вашим свідомим та добровільним рішенням як суб'єкта персональних даних та відповідно до сформульованої в цій Політиці мети збору, обробки та використання персональних даних.
Ми можемо збирати, обробляти та використовувати Ваші персональні дані для наступних цілей, при цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей: Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети –задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.
Для забезпечення наших споживачів/клієнтів постійною клієнтською допомогою та технічною підтримкою.
Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну у наших продуктах або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов'язаних з обслуговуванням споживача/клієнта, для відправлення комерційних (маркетингових) повідомлень, що містять додаткову інформацію про продукти та послуги, актуальні акції та спеціальні пропозиції. Виконання договірних та інших зобов'язань за договорами зі споживачами/клієнтами або третіми особами в інтересах споживача/клієнта.
Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх збору, обробки та використання для реалізації мети, зазначеної і Політиці конфіденційності або до моменту видалення Вами цих даних.

4. Умови доступу до персональних даних, передача персональних даних третім
особам

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо персональні дані, які отримуємо на нашому веб-сайті, третім особам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані у таких випадках: - в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам; - передачі третім особам, які надають нам технічну підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення, а також в інших випадках визначених чинним законодавством України.

5. Cookies та інші технології відстеження.
Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають сайти на комп'ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, сайт деякий час пам'ятатиме Ваші переваги і дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп'ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь. Cookies та інші технології відстеження в нашому веб-сайті можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту https://massa.ua, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.
Повідомляємо Вам, що у налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви вимкнете деякі файли cookies, функціональність веб-сайту https://massa.ua може бути обмежена і Ви не зможете використовувати всі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сторінок.

6. Місцезнаходження персональних даних
Володільцем та розпорядником персональних даних є ФОП Мелінаускайте Пауліна.
Ми забезпечуємо конфіденційність, цілісність, доступність та керованість при обробці персональних даних. Ми використовуємо сучасні методи та технології захисту, що дозволяють запобігти несанкціонованому доступу до персональних даних (програмно-апаратні засоби виявлення та запобігання захисту, надійне шифрування при зберіганні та передачі даних, контроль фізичного та технічного доступу до даних).
Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження, скарги або побажання щодо захисту і обробки персональних даних, Ви можете звертатися до ФОП Мелінаускайте Пауліна, 69006, Запорізька обл., місто Запоріжжя, пр.Леніна, 232 квартира 73, тел 068 949 27 96 Обов'язково вказуйте у всій кореспонденції свої ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, а також детальні питання, зауваження, скарги чи вимоги.

7. Застереження для осіб віком до 16 років
Особи віком до 16 років мають право вчиняти угоди (в т.ч. купувати товари, надаючи свої персональні дані) лише з дозволу батьків/опікунів у порядку, встановленому Цивільним кодексом України. Передача такою особою персональних даних буде розцінена нами як отримання згоди батьків/опікунів та наявність у особи прав на укладання угод.

8. Зміни.
Адміністратор веб-сайту може змінювати цю Політику, щоб вона точно відображала методи збору, обробки, використання, доступу та захисту персональних даних в односторонньому порядку без попереднього повідомлення користувачів, в тому числі, якщо цього вимагає чинне законодавство. Нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на сайті https://massa.ua, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.